CIRCUS VAN
DE LIEFDE

Een locatievoorstelling over grensoverschrijdend gedrag met als doel elkaars wensen en grenzen herkennen, erkennen en respecteren

DATUM | 16 t/m 26 september

DUUR | 1,5 uur

THEMA | Grensoverschrijdend gedrag: Seksueel grensoverschrijdend gedrag, discriminatie en racisme, bullying/ uitsluiting, fysiek of verbaal geweld, uitsluiting vanwege seksuele geaardheid, onveilige leer- of werkomgeving.

LOCATIE | Volgt binnenkort

Iedereen is belangrijk, iedereen wil zich bewijzen en als artiest leef je van het applaus. Een groep bijzondere artiesten moet een keuze maken wie er mag blijven om het circus waarin ze werken, te redden. Iedereen doet z’n uiterste best om aan het werk te blijven, maar daarbij worden grenzen overschreden. Soms bewust, vaak ook onbewust. Een verhaal over de keiharde realiteit van het bestaan en het overleven in een groep waar liefde en werk elkaar gevaarlijk in de weg lopen. Iedereen heeft een eigen manier om met deze dreigende situatie om te gaan. Een voorstelling over grensoverschrijdend gedrag en hoe zich dat allemaal kan manifesteren. En zo lijkt het circus opeens heel veel op onze eigen maatschappij!

‘Ik dacht theater is saai, nep, maar waar het over ging is wel echt cool’

– student na zien Echt Fake!

‘Goed geacteerd en naast het zware onderwerp toch nog luchtig en grappig. ’

– student na zien Echt Fake!

‘Ik dacht theater is saai, nep, maar waar het over ging is wel echt cool’

– student na zien Echt Fake!