AUDITIES: 22 & 29 maart

Theatergroep Drang is op zoek naar nieuwe mannelijke acteurs / fysieke performers die veelzijdig inzetbaar zijn vanaf april 2024.

Het betreft een betaalde functie

Theatergroep Drang maakt educatief theater over heikele en actuele thema’s in de jongerencultuur voor de doelgroepen MBO en VMBO. Wij staan voor diversiteit en inclusie; de voorstellingen worden gespeeld met een zo groot mogelijke variatie in de cast, zodat alle jongeren zich kunnen identificeren met de personages en hun dilemma´s. Ons doel is jongeren te confronteren, prikkelen en ontroeren. Kortom: ze uitdagen en aan het denken zetten!

We zoeken theaterbeesten die affiniteit en ervaring hebben met onze doelgroep. Waarom? Naast het ontwikkelen en spelen van de voorstelling ga je als drang-acteur ook in gesprek rondom de thematiek en ga je actief aan de slag met de jongeren!

AUDITIEDATA

vrijdag 22 maart vanaf 10.00 uur

vrijdag 29 maart vanaf 10.00 uur

AANMELDEN

Stuur je aanmelding naar productie@drang.nl We ontvangen graag: cv, motivatiebrief waarom je voor educatietheater kiest en of je ervaring hebt met de doelgroep + een full body foto & headshot.