INSIDE OUT

Bij inside out zie je scènes met veel humor over hoe we ons naar buiten toe gedragen maar hoe onzeker we ons soms vanbinnen voelen. Wie wil ik zijn? Hoe zien anderen mij? Mag ik fouten maken? Mag iets ook mislukken?

DATUM | Doorlopend te boeken

DUUR | 1,5 uur

THEMA | Welzijn & identiteit: Pesten, homoseksualiteit / vooroordelen, negatieve gedachten over jezelf + klimaat, gescheiden ouders, afvallen / ideaalbeeld, interne stemmetje, prestatiedrang

LOCATIE | Volgt binnenkort

Jongeren ontwikkelen in de pubertijd hun identiteit en dat doen zij vooral door zich te spiegelen aan hun omgeving. Allereerst is dat natuurlijk je vriendengroep, die bepaalt hoe jij je behoort te gedragen: anders hoor je er niet bij! Dan is er ook nog het internet waar de ideale en perfecte levens je om de oren vliegen: alles en iedereen is daar succesvol en gelukkig. Maar die sprookjeswereld staat in schril contrast met jouw eigen gemiddelde puberleventje: wat doet dat met jouw zelfbeeld?

Ruim de helft van de jongeren ervaart regelmatig of vaak druk van het voldoen aan externe verwachtingen en weet niet hoe daarmee om te gaan.

‘Ik dacht theater is saai, nep, maar waar het over ging is wel echt cool’

– student na zien Echt Fake!

‘Goed geacteerd en naast het zware onderwerp toch nog luchtig en grappig. ’

– student na zien Echt Fake!

‘Ik dacht theater is saai, nep, maar waar het over ging is wel echt cool’

– student na zien Echt Fake!